Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος στο κατάστημα μας, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας η επιστροφή μπορεί να γίνει με επιστροφή χρημάτων αξίας ίσης με το προϊόν συμπεριλαμβανομένου και των μεταφορικών αρκεί το προϊόν να μην έχει ανοιχτεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς σας λόγους εντός 14 ημερών, χωρίς να υπάρχει λάθος της εταιρίας μας, τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς.

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Ο καταναλωτής έχει αναφαίρετο δικαίωμα αναιτιολόγητης και αζήμιας υπαναχώρησης από την αγορά του. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος.

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη εταιρία. Τα προϊόντα καταφθάνουν στην εταιρία μας με δική σας ευθύνη, θα πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά! Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να σας το στείλουμε πίσω.

Διεύθυνση επιστροφής προϊόντων

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Επωνυμία: Πατμανίδης Γεώργιος

Αγίου Νέστορος 8 Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη, 54632

Τηλ: 2310 – 539407

Κινητό: 6932516790